A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ Романівської селищної ради
https://zt.isuo.org/authorities/view/id/811

Майстер клас з приготування тіста для вареників

Дата: 26.02.2025 13:57
Кількість переглядів: 97

Сьогодні  знову долучилися до майстер класу з приготування тіста для вареників. Майстрині навчали готувати вареники з трьох видів тіста: заварне, дріжджове, прісне. Учасники з великою зацікавленістю ознайомилися з кулінарними тонкощами і секретами приготування особливо смачних вареників.Фото без опису

Вареники – одна з найдревніших страв української кухні. Цю страву знає кожен і малий, і старий. Не дарма кажуть: «Не кожний їх варить, але кожний хвалить!» Вареники готують з картоплею, капустою, м’ясом, сиром, і безперечно, з вишнями.

На майстер-класі навчали :

  • найкращим рецептам найніжнішого тіста;
  • методам варки вареників, щоб вони не злипалися;
  • як зкріпити кінці вареника «косичкою»;
  • як приготувати начинку та як розрахувати її кількість, щоб варенички були пишними;
  • чим заправити вареники, щоб вони ще більш смакували.
  • Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано