Майстер клас з приготування тіста для вареників
Дата: 26.02.2025 13:57
Кількість переглядів: 97
Сьогодні знову долучилися до майстер класу з приготування тіста для вареників. Майстрині навчали готувати вареники з трьох видів тіста: заварне, дріжджове, прісне. Учасники з великою зацікавленістю ознайомилися з кулінарними тонкощами і секретами приготування особливо смачних вареників.
Вареники – одна з найдревніших страв української кухні. Цю страву знає кожен і малий, і старий. Не дарма кажуть: «Не кожний їх варить, але кожний хвалить!» Вареники готують з картоплею, капустою, м’ясом, сиром, і безперечно, з вишнями.
На майстер-класі навчали :
- найкращим рецептам найніжнішого тіста;
- методам варки вареників, щоб вони не злипалися;
- як зкріпити кінці вареника «косичкою»;
- як приготувати начинку та як розрахувати її кількість, щоб варенички були пишними;
- чим заправити вареники, щоб вони ще більш смакували.